Meezingen in de Piano Bar

Bij Freaky Piano Bar draait het allemaal om (live) muziek! Onze roulerende groep getalenteerde pianisten met een eindeloos repertoire zorgt voor een geweldige avond vol met de leukste verzoekjes en meezingers. Geen verzoek is te gek! Naast onze getalenteerde pianisten hebben we ook regelmatig een DJ die de hele Freaky laat dansen. Maak kennis met onze sterren:

CHARLES WILLEMSE

Pianist Charles Willemse brengt niet alleen zijn herkenbare repertoire mee, maar ook een flinke dosis muzikaliteit en gezelligheid. Hij is de koning van het interactief muziek maken en brengt altijd een berg energie mee naar ieder feestje!

GUUS VAN MARWIJK

De levende jukebox die alles speelt, van Nederlandstalig en ’70 rock tot hedendaagse Top 40. Zolang jij het maar kunt zingen, doet Guus de rest!

BERRY BOEIJEN

Deze entertainer weet precies hoe hij de zaal moet betrekken bij zijn optreden. Geef gerust een verzoekje door, want Berry weet van elk nummer een feestje te maken.

BEN SCHUTTE

Als oude bekende bij Freaky Piano Bar heeft pianist Ben Schutte een enorm repertoire en muziekkennis waardoor iedereen kan genieten van zijn muzikale kwaliteiten. Hij gaat terug naar de basis van het pianoconcept en betrekt het publiek bij ieder nummer!

MARTIJN BAKKER

Naast zijn zangtalent en zijn vaardigheden op meerdere instrumenten, bespeelt Martijn Bakker ook regelmatig de piano bij Freaky Piano Bar. Sinds 2021 schrijft en record hij zijn eigen muziek en dit talent kun jij bij ons aanschouwen.

ADRES

Korenmarkt 27

6681 GW Arnhem

OPENINGSTIJDEN

DONDERDAG: 20:00-05:00

VRIJDAG: 20:00-05:00

ZATERDAG: 20:00-05:00